Pases derīguma termiņam jābūt ne mazāk kā 6 mēneši pēc atgriešanās

FORMĒJOT VĪZAS MŪSU BIROJĀ, TIEK IETURĒTA Maksa par pakalpojumu:

  • lūgums ņemt vērā, ka vīzu noformēšana var aizņemt vairākas dienas, neatkarīgu iemeslu dēļ.

TAIZEME

Ieceļošanai Taizemē gan Latvijas Republikas pilsoņiem, gan LR nepilsoņiem ir nepieciešams noformēt tūristu vīzu.
Latvijas Republikas pilsoņi vīzu var saņemt uz robežas, ja uzturēšanās laiks Taizemē nepārsniedz 15 dienas. Latvijas Republikas nepilsoņiem vīzu jānoformē pirms brauciena.

Dokumentus vīzas noformēšanai nepieciešams iesniegt ne vēlāk kā 15 dienas pirms izlidošanas. Vīzas tiek noformētas Taizemes vēstniecībā Stokholmā (vīzas noformēšanas termiņš: ~ 11 dienas).

Vīzas cenas:

  • vienreizēja tūristu vīza: 75 EUR;
  • divkārtējā tranzītvīza: 95 EUR (nepieciešamas aviobiļetes).

Noformēta vīza ir derīga līdz 3 mēnešus no noformēšanas brīža ar termiņu uz 60 dienām no ieceļošanas dienas Taizemē. Divkārtējam un trīskārtējam vizām pēc pamata derīguma termiņa beigām (60 dienas) obligāti nepieciešams izbraukt no valsts.

Nepieciešamie dokumenti:

  • pase (derīga vismaz 6 mēnešus pēc atgriešanās no ceļojuma);
  • 2 fotogrāfija ar izmēru 3 x 4 cm (uz balta fona);
  • aviobiļešu rezervācijas kopija.

KUBA

Tūrisma vīza ar vienreizēju iebraukšanu uz 30 dienām.
Pilsoņiem un nepilsoņiem - 45 EUR* - 1/2 stundas laikā Jēkaba Ceļojumi birojā.

Nepieciešamie dokumenti:

  • pases kopija.

*Iebraucot Kubā, obligāti jābūt apdrošināšanas polisei.

NB! Kubas vīzas neizsniedzam, ja paradzēts ielidot Kubā no ASV lidostām!

KRIEVIJA

Latvijas pilsoņiem (līdz 30 dienām)
83 EUR - 10 darba dienu laikā
123 EUR - 4 darba dienu laikā
160 EUR - 2 darba dienu laikā

Nepilsoņiem vīza iebraukšanai Krievijā nav nepieciešama.

Latvijas pilsoņiem gada vīza
105 EUR - 10 darba dienu laikā, ja iepriekšējo 12 mēnešu laikā ir bijusi Krievijas vīza

Nepieciešamie dokumenti:

  • ceļošanai derīga pase;
  • 2 brīvas lappuses vīzu sadaļā;
  • 1 fotogrāfija (3,5 x 4,5 cm) - krāsaina uz balta fona, jābūt piesegtiem pleciem;
  • veselības apdrošināšanas polise - 0,30 EUR dienā (gatavojam uz vietas);
  • informācija anketas aizpildīšanai (dzīvesvietas adrese, darba vietas nosaukums, ieņemamais amats);
  • gada vīzas noformēšanai nepieciešami arī precīza informācija par apmeklējamajām pilsētām Krievijā.

Vjetnama

Ieceļošanai Vjetnamā Latvijas Republikas pilsoņiem ir nepieciešams noformēt tūristu vīzas ielūgumu.

Dokumentus vīzas noformēšanai nepieciešams iesniegt ne vēlāk kā mēnesi pirms izlidošanas. Vīzas ielūgums tiek noformētas elektroniski (noformēšanas termiņš: ~ 3 darba dienas).

Vīzas cenas:

  • vienreizēja tūristu vīza: 45 EUR;

Noformēta vīza ir derīga uz 30 dienām no ieceļošanas dienas.

Nepieciešamie dokumenti:

  • pases kopija (derīga vismaz 6 mēnešus pēc atgriešanās no ceļojuma);
  • 2 fotogrāfijas ar izmēru 4 x 6 cm (krāsainas uz balta fona);
  • aviobiļešu rezervācijas kopija;
  • informācija anketas aizpildīšanai (dzīvesvietas adrese, darba vietas nosaukums, ieņemamais amats)

Nepieciešamie dokumenti Vjetnamas lidostā:

  • 25 USD nodevas maksa ielidojot Vjetnamas lidostā
  • Iepriekš sagatavotais Ielūgumus
  • Aizpildīta Anketa
  • Pase

NB! Vjetnamas vīzas tiek izsniegtas tikai ielidojot!

Mjanma

Ieceļošanai Mjanmā Latvijas Republikas pilsoņiem ir nepieciešams noformēt tūristu vīzu.

Dokumentus vīzas noformēšanai nepieciešams iesniegt ne vēlāk kā mēnesi pirms izlidošanas. Vīzas tiek noformētas elektroniski (noformēšanas termiņš: ~ 7 darba dienas).

Vīzas cenas:

  • vienreizēja tūristu vīza: 90 EUR;

Noformēta vīza ir derīga uz 30 dienām no ieceļošanas dienas.

Nepieciešamie dokumenti:

  • pases kopija (derīga vismaz 6 mēnešus pēc atgriešanās no ceļojuma);
  • 2 fotogrāfijas ar izmēru 4 x 6 cm (krāsainas uz balta fona, der arī ieskanēta versija labā kvalitātē);
  • aviobiļešu rezervācijas kopija;
  • informācija anketas aizpildīšanai

NB! Mjanmas vīzas tiek izsniegtas tikai ielidojot!

UZBEKISTĀNA

Tūrisma vīza ar vienreizēju iebraukšanu pilsoņiem un nepilsoņiem:

96 EUR - 9-11 darba dienu laikā

Nepieciešamie dokumenti:

  • ceļošanai derīga pase;
  • 1 fotogrāfija (krāsaina, labas kvalitātes, melnbaltas netiks pieņemtas);
  • apdrošināšana - tiek kārtota Jēkaba Ceļojumu birojā;
  • informācija anketas aizpildīšanai (darba vieta, darba vietas adrese;ieņemamais amats;dzīves vietas adrese;ziņas par ģimenes stāvokli (sievas/vīra vārds, uzvārds, dzimšanas vieta/valsts, pilsonība).

BALTKRIEVIJA

Tūrisma vīza ar vienreizēju iebraukšanu pilsoņiem un nepilsoņiem:
47 EUR - 6 darba dienu laikā
72 EUR - 3 darba dienu laikā

Nepieciešamie dokumenti:

  • ceļošanai derīga pase;
  • 1 fotogrāfija (krāsaina, labas kvalitātes, melnbaltas netiks pieņemtas);
  • apdrošināšana (ja tranzītā dodas ar vilcienu, tad apdrošināšana nav nepieciešama);
  • informācija anketas aizpildīšanai (darba vieta, darba vietas adrese;ieņemamais amats;dzīves vietas adrese;ziņas par ģimenes stāvokli (sievas/vīra vārds, uzvārds, dzimšanas vieta/valsts, pilsonība); uzņemošās puses vārds, uzvārds, tālrunis, adrese (ir iespējami izņēmumi, ja nav uzņemošās puses kontaktu).

Informācija par bezvīzu režīmu

  • Vēstniecībai ir tiesības mainīt dokumentu saņemšanas noteikumus bez iepriekšēja paziņojuma, kā arī atteikt izsniegt vīzu bez iemesla paskaidrošanas.
  • Vīzas atteikuma gadījumā tūristam ir jāsedz faktiskie izdevumi, kas saistīti ar atteikumu un/vai ceļojuma pārcelšanu.
  • Vīzas atteikšanas gadījumā vīzas maksa netiek atmaksāta.
  • Vīzu izmaksas var mainīties, ja vīzu pieprasa vairāk kā viens cilvēks vai, ja vēstniecība maina konsulārās nodevas.
  • Ceļojumu birojs nenes atbildību par vēstniecības darbu un vīzas atteikumiem no vēstniecības puses.
  • Citas valstu vīzas tiek formētas pēc pieprasījuma.
Atpakaļ